HİZMETTE MOTOR ŞERDE FREN OLMALIYIZ

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 1. Gündoğan Mahallesi Hacı Hasan Külliyesi’nde engelli asansörü ve Alim 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Gündoğan Mahallesi Hacı Hasan Külliyesi’nde,  hayırseverler Emine – Kemal Demirel tarafından cami avlusuna yaptırılan asansör ile 4-6 yaş Kur’an Kursu açılışı Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Müftüsü Turgut Açari, Altıeylül İlçe Müftüsü İbrahim Türedioğlu, 1. Gündoğan Mahalle Muhtarı Kadir Yeşil, Hacı Hasan Külliyesi Dernek Başkanı Çetin Ay ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Cuma namazına müteakiben yapılan açılışta konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu hizmette motor, şerde fren olmalıyız derken sözlerine şöyle devam etti.

Hacı Hasan Camii yüksek bir cami. Şimdi camilerimiz yüksek inşa ediliyor. Alt katları sosyal hizmetlerde değişik amaçlarla kullanılıyor.  Engelliler ve yaşlılarımızın ibadetlerini rahatça yerine getirebilmesi ve camiye çıkabilmeleri için hayırsever bir aile olan Emine ve Kemal Demirel tarafından örnek olabilecek bir asansör yapılmış. Ayrıca yine Hacı Hasan Camii yanında 4-6 yaş Kur’an Kursu açılışımızı gerçekleştireceğiz. Hayırseverlerin katkıları ve başta dernek başkanımız olmak üzere bu hizmetlerde emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Açılış sonrası hayırsever Demirel ailesine Vali Mustafa Yaman ve asansörün inşaatında emek veren ustaya İl Müftüsü Turgut Açari tarafından şilt verildi.

Açılışların ardından mahalleli ve Hacı Hasan Derneği katkılarıyla keşkek hayrı gerçekleştirilirken, dernek tarafından yapılan açıklamada Keşkek Hayrı’nın gelenekselleştirileceği bildirildi.