ALTIEYLÜLLÜ SPORCULAR KOCAMAN’I ZİYARET ETTİ

Altıeylül Belediyespor Kulüp Başkanı Fikrettin Kocaman’ın Altıeylül Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmesi nedeniyle, Belediye sporcuları kendisine hayırlı olsun ziyaretine geldi.

Altıelyül Belediyespor Taekwondocu’ları ve Antrenörleri Serdar Erkekoğlu ile birlikte Altıeylül Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen, Kulüp Başkanları Fikrettin Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sporcular, 2015 yılında kendilerine verdikleri destekten dolayı Kocaman’a teşekkür ederken, 2016 yılı için büyük hedefleri olduğunu, bunu da birlikte başaracaklarının altını çizdiler.

Antrenör Erkekoğlu  2015 yılının kendileri için oldukça hayırlı geçtiğini ifade etti. Türkiye Şampiyonasında 15’e yakın madalya aldıklarını söyleyen Erkekoğlu sözlerine şöyle devam etti “Türkiye Şampiyonasında 15’e yakın madalya aldık. Bunların 5’i Altın, 5’i Gümüş, 4’ü Bronz madalya. Avrupa Şampiyonasına katılan sporcumuz vardı,  Kayra Destan. O da 2 tane Avrupa 3.lüğü madalyası aldı. Oldukça bereketli ve başarılı bir yıl geçirdik. Milli sporcularımız çoğaldı. 2016 da inşallah bu başarılarımız devam edecek. Hem ulusal hem uluslararası arenalarda madalyalar almak amacındayız. 2015’de bizlere çok büyük destek verdiniz, 2016 için de aynı destek sözünü veriyorsunuz. Bu moral ve motivasyon ile çok daha ciddi çalışıyoruz. Sizleri yüzüstü bırakmayacağız. Avrupa Şampiyonasını hedef olarak tutuyoruz

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Altıeylül Beleidyespor Taekwondo sporcuları ve Antrenörleri Erkekoğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ise “Başkanımız Zekai Kafaoğlu, Kulüp Başkanınız ve Başkan Yardımcınız olarak da ben  Altıeylül Belediyespor’un, sizlerin yanındayız. 2016 yılında daha güzel başarılara imza atacağız. Ben de bunun bilincindeyim. Başarabileceğinizden de eminim. Başkanımız Zekai Kafaoğlu da sporcularımıza büyük önem ve destek veriyor. Hepinize ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ederim”  dedi.