ALTIEYLÜL ZABITASI MORAL DEPOLADI

Altıeylül Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Değirmenboğazı’nda dayanışma ve kaynaşma günü düzenledi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu zabıtaları yalnız bırakmadı, birlikte yemek yedi, tatlı ikram etti, selfie çektirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Zabıta Müdürü Mahmut Ayan’ın da yer aldığı etkinlikte Başkan Zekai Kafaoğlu şunları kaydetti: “Birlikten beraberlikten güzel işler doğar. Birlik ve beraberliğin başı, ortası ve sonu sevgidir. Sevginin aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Birbirimizi sevmeli ve dayanışma içerisinde olmalıyız. İşlerimizde birbirimizi desteklememiz lazım. Zabıta görevlerinde birlik ve beraberlik çok önemli. Sizler 24 saat hizmettesiniz. Belediyenin dışarıdaki görünen yüzüsünüz. Sizin hal, hareket, tavır ve yaklaşımlarınız, söylemleriniz hep kurumsal kimlik olarak Altıeylül’ü bağlıyor. Çok daha dikkatli ve güler yüzlü olmanız lazım. Zaten bunları yapıyorsunuz, yaparak geliyorsunuz. Altıeylül Belediyesi mutlu insanlar şehridir. O yüzden bizim etrafımıza mutluluk saçmamız lazım. Biz 172 bin nüfusa hizmet etmek için varız, siz de bunun için hizmet ediyorsunuz. Zabıta olmanın getirdiği zorluklar var, meşakkatli işlerle karşılaşıyorsunuz, sabırlı olmanız lazım. Sabırlı olan insanın hep kazandığını gördüm; bu konuda kaybeden hiç olmamıştır. Bizi biz yapan değerler olan sevgi, saygı ve sabra sahip çıkmalıyız. Güzel bir gelenek başlatmışsınız, sizleri kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın”.

Başkan Kafaoğlu konuşmasının sonunda zabıtalara “Yürekler kabarık gözlerde damla, Altıeylül zabıtasını saygıyla dur da selamla” şiirini okudu ve büyük alkış aldı.