BAŞKAN KAFAOĞLU ENGELLİ PERSONELİNİ UNUTMADI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli personelini ziyaret etti; günlerini tebrik ederek hediye takdim etti.

Başkan Zekai Kafaoğlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özen ve Zeki Çabuk ile birlikte engelli personelinin günlerini kutladı. Belediye bünyesinde işçi ve memur olarak çalışan engelliler Turhan Korkmaz, İbrahim Koç, Mehmet Baki Özkan, Serkan Karamanlı, Melahat Yılmaz, Eyüp Azbay ve Mustafa Kurt’u          işyerlerinde ziyaret etti;3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. Kafaoğlu’nun yaptığı  jestten dolayı engelli personel kendisine teşekkür etti.

Başkan Kafaoğlu “Engelli personelimizi bu anlamlı günde unutmadık. Engelli personelimiz belediyemizde işlerini en güzel ve fedakâr bir şekilde gerçekleştiriyorlar. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sadece bir güne sığdırılmamalı. Biz tüm engellilerimizi 365 gün hatırlıyoruz. Yerel yöneticiler olarak engellilerin sorunlarını çözmek için ve engelsiz bir Altıeylül için çalışıyoruz. Her sağlam insan potansiyel bir engelli adayıdır” dedi.