Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
ALTIEYLÜL BELEDİYESİ’NDE BAŞKAN YARDIMCISI FİKRETTİN KOCAMAN OLDU

İsmail Çoban’dan boşalan Belediye Başkan Yardımcılığına Belediye Meclis Üyesi Fikrettin Kocaman geldi. Fikrettin Kocaman yeni görevine başladı.

1962 yılında Havran Eğmir Mahallesi’nde doğan Fikrettin Kocaman İlköğrenimini Ali Hikmet Paşa İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Balıkesir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Yeni Sanayi Sitesinde yedek parça imalatı ve satışı işi ile uğraşan Kocaman 4 dönem Umumi Madeni Eşya Sanatkârlar Odası’nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı. 3 dönem AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Fikrettin Kocaman Altıeylül Belediye Meclis Üyesi ve Altıeylül Belediye Spor Kulübü Başkanlığı görevinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Kocaman evli ve 3 çocuk babası.