ALTIEYLÜL’DEN PROJEYE KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Ayvatlar Mahallesi şölen alanının avan proje tasarım aşamasında destek ve katkı sağlayan Balıkesir Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim görevlisi Mimarlar Çiğdem Eşim, Gaye Birol Özerk, Berrin Akgün Yüksekli ve İdil Baloğlu’na teşekkür etti, belge takdim etti.

Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özen ve Zeki Çabuk’un da yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Zekai Kafaoğlu “Ayvatlar Mahallesi’nde her sene Yörük ve Türkmen Şöleni yapılıyor. Burada geniş bir alan var. Alanı güzel bir şekilde değerlendirelim diye bir proje çalışması yapıldı ve hocalarımız bize bu konuda yardımcı oldu. Hocalarımız sosyal sorumluluk projesi için gayret gösterdiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Proje büyük, belediye olarak imkânlarımızı zorluyor, ancak Büyükşehir Belediyesi ile beraber projenin gerçekleşmesi noktasında çabamız olacak. Görev süremiz içerisinde bu projeyi hayata geçireceğiz. Sosyal etkinliklerin yapılacağı meydanlara ihtiyaç var, Ayvatlar Mahallesi de şehrin içerisinde kalıyor. Gelecekte bu proje çok anlamlı olacak ve isimleriniz yad edilecek. Projede beton yığını yok. Doğayı bozmadan bir proje gerçekleşmiş” dedi.