EMEKLİ ÖĞRETMENLERİMİZİ ZİYARET ETTİK

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenleri evinde ziyaret etti. Ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getiren öğretmenler Başkan Kafaoğlu’na teşekkür ettiler.

Başkan Zekai Kafaoğlu ilk ziyareti beraberinde Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile birlikte, uzun yıllar öğretmenlik yapmış Nazif Esendir’i ziyaret etti, gününü kutladı, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Nazif Esendir de “Başkanım beni ziyaret etmesinden dolayı mutlu oldum. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZİ

YALNIZ BIRAKMADI”

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik de “Öğretmenlik parayla-pulla ölçülecek bir meslek değil. Öğretmenler Gününü bir güne sığdırmak mümkün değil. Hayatta en zor mesleklerden birini icra ediyoruz. İnsanı yetiştirmek ve şekillendirmek zor bir iş. Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ediyorum, böyle bir günde bizi yalnız bırakmadılar” diye konuştu.

“ÖĞRETMENLER BİZİM HER ŞEYİMİZ”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Öğretmenler bizim her şeyimiz. Bize her şeyi öğreten öğretmenlerimiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak en büyük hedefimiz. Bu da öğretmenlerimizin öğrencilerimizi yetiştirmesi ile olacak. Biz de mesleğe 50 yılını vermiş öğretmenimizi ziyarete geldik” dedi.

“DUYGUNUN TARİFİ YOK”

Başkan Zekai Kafaoğlu daha sonra Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ile birlikte,uzun yıllar öğretmenlik yapan ve emekli olan Mehmet-Fatma Bilir çiftini evinde ziyaret etti. Bilir çifti kendilerini bu anlamlı günde ziyaret eden Başkan Kafaoğlu’na teşekkür ettiler, duygulandılar.

Fatma Bilir “Duygu tarif ile anlatılmaz. Böyle bir şey beklemiyorduk. Başkanımızı görmemiz mutluluğumuza mutluluk kattı. Çok mutlu olduk” derken eşi Mehmet Bilir de “Çok duygulandım. Daha da ileriye gitsem ağlayacağım. Başkanım beni çok mutlu etti, duygulandırdı. Onunla bir araya gelmemiz, sohbet etmemiz, evimizde misafir etmemiz güzel bir olay” diye konuştu.

“BİNLERCE ÖĞRENCİ YETİŞTİRDİLER”

Başkan Zekai Kafaoğlu da “Bilir çifti yıllarca öğretmen olarak bu millete hizmet etti, yüzlerce, binlerce öğrenci yetiştirdi. Biz de Öğretmenler Günü vesilesiyle ziyarete geldik. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, sıhhat afiyet diliyorum” dedi.