ALTIEYLÜL HEYETİNDEN OSB MÜDÜRÜ ERAY’A ZİYARET

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Çoban, Ahmet Özen ve Zeki Çabuk ile birlikte göreve yeni başlayan OSB 1. Bölge Müdürü Mesut Eray’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Zekai Kafaoğlu Altıeylül Belediyesi’nin kuruluşunda kendisi ile  yol arkadaşlığı yapan ve halen Altıeylül Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren Mesut Eray’ın OSB Müdürlüğünde başarılı olacağına inandığını söyledi. OSB’nin de Altıeylül ilçe sınırları içerisinde olduğunu söyleyen Kafaoğlu “Her zaman Mesut kardeşimizi desteklemeye hazırız. OSB son derece önemli. OSB Balıkesir için hayati bir kuruluş. Burası 4 kat daha büyüyecek. OSB Balıkesir’in önünü açacak bir kurum. Marmara bölgesinin çok değerli sanayi yerlerinden birisi olacak. Mesut Eray kardeşimiz de başarısı, bilgisi, tecrübesi ile OSB’nin gelişmesine katkı sağlayacak” dedi.

OSB 1. Bölge Müdürü Mesut Eray da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Başkanımız ile Altıeylül’de görev yaptık. Ben halen Altıeylül ailesinin birer üyesiyim. OSB’de göreve başladım. Ortak paydası Balıkesir olan her görevi yapmaya hazırım. Öncelikli hedefimiz OSB’nin genişlemesi ve firmaları Balıkesir’e kazandırmak” diye konuştu.