Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YAPAN ÇADIRLAR KALDIRILDI

Altıeylül Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Belediye Encümen Kararı ile Gümüşçeşme Mahallesi 258 Sokak, Aydın Caddesi, Aydınlar Caddesi ve civarında kurulan çadır ve barakaları kaldırdı.

Çevre sakinlerinden gelen şikâyetler, çevreye verdikleri rahatsızlık sonucunda konar  göçer şekilde yaşayan ve başka kişilerin üzerine kayıtlı olan arsalarda bulunan çadır ve benzeri malzemelerden oluşan yapılar ekiplerin yardımı ile bulunduğu bölgeden kaldırıldı.

Çadır ve barakalarda yaşayan vatandaşların çevrede , sağlıksız bir biçimde başı boş at ve kümes hayvanı beslediği, topladıkları moloz ve geri dönüşüm malzemeleri ile görüntü kirliliği yaptığı, ısınma amaçlı malzeme yakarak çevre kirliliğine sebebiyet verdiği gerekçesi ile çadır ve birikintileri  kaldırıldı.