HANİFE YENİDEN OKULA GİDEBİLECEK

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 4 çocuklu Çelikkol ailesinin kızları Hanife’nin okula yeniden başlamasına yardımcı oldu. Aile başkana teşekküre geldi.

Paşaköy Mahallesi’nde oturan Çelikkol ailesinin büyük kızları Hanife yeniden okula başlamanın mutluluğunu yaşıyor. Kafaoğlu çifti mahalle ziyaretlerinde Çelikkol ailesi ile tanışmış ve Hanife’nin Okulu bıraktığını üzülerek öğrenmişti. Başkan Kafaoğlu ziyaret sonrasında girişimlerde bulundu ve Hanife lise 2. sınıftan tekrar okula başladı.

Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Lisesine başlayan Hanife ailesiyle birlikte Başkan Kafaoğlu’nu ziyaret etti, yaptığı bu önemli girişim nedeniyle teşekkür etti.

“TEŞEKKÜR VEYA TAKDİR İLE GELECEĞİM”

Hanife Çelikkol ziyarette “Başkanım siz beni okula tekrar kazandırdınız. Ben de size bunun karşılığında çok çalışmayı vaad ediyorum. Çok çalışacağım ve bir dahaki ziyaretimde size teşekkür veya takdir getirerek teşekkürümü böyle sunacağım. Okulda şu anda TÜBİTAK proje yarışması var ve Karesi’nin Tarihi projesini hazırlıyorum, bu projede başarılı olmak istiyorum” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu da her gencin ne olursa olsun okuması gerektiğini belirterek, eğitim-öğretime katkı sağlayarak Hanife’yi yeniden okula kazandırmaktan mutlu olduğunu belirtti.