KAFAOĞLU “MÜDÜR ARKADAŞLAR LİDER POZİSYONDADIR”

KAFAOĞLU “MÜDÜR ARKADAŞLAR LİDER POZİSYONDADIR”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu birim müdürleri ile bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Eray ve Zeki Çabuk’un da katıldığı toplantıda Başkan Zekai Kafaoğlu birim müdürleri ile çalışmaları değerlendirdi, fikir alışverişi yaptı.

Birim müdürlerine yol arkadaşlarım diye seslenen Kafaoğlu şunları kaydetti: “18 ayı doldurduk. 18 ay içerisinde yeniden bir yapılanma, kurumsal kimliğimizi tamamlama, personel eksikliğini giderme, ekipmanlarımızı tamamlayıp hizmet noktasında ciddi çalışmalarımız oldu. Yaptığımız çalışmalar tabanda yankı buluyor. En çok kırsal mahallesi olan bir ilçeyiz. Elimizin değmediği yer kalmadı. Kırsal mahallerimizin hepsini dolaştım. Bu başarı hepimizin başarısı.  Altıeylül büyük ailesinin yaptığı işleri hep birlikte gerçekleştirdik. Her geçen gün üzerine koyarak çıtamızı yükseltmemiz lazım. Proje ve fikir üreterek, düşündüklerimizi, önerilerimizi ilgili arkadaşlara iletmemiz lazım. Müdür arkadaşlarımız lider pozisyonda olması lazım, kendi biriminde olan arkadaşları motive edip, onları yönlendirerek, iş şevki aşılamalılar. Müdür arkadaşlar rutin işleri yapan yönetici olmamalı. Kendi perspektifimizi, vizyonumuzu böyle belirleyip, daha güzeli hedeflememiz lazım. Çalışan arkadaşlarımızın da katkısını almamız gerekli.”