GÜNDOĞAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Altıeylül Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gündoğan Park’ın temeli Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile atıldı.

Altıeylül Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gündoğan Mahallesi’ne ayrı bir hava, ayrı bir çehre kazandıracak olan Gündoğan Park ile ilgili düğmeye bastı. Parkın temeli dün Cengiz Topel Caddesi Baygönül Sokak Karşısında yoğun katılım ile atıldı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sagay, AK Parti Milletvekili Mahmut Poyrazlı, AK Parti Milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve Gündoğan Mahallesi sakinleri katıldı.

“PARK MAHALLENİN

PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Törende konuşma yapan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Balıkesir artık büyükşehir oldu. Büyükşehir ile birlikte merkezde iki belediye, Altıeylül ve Karesi olarak hızla çalışmalara devam ediyoruz. Mahallelerimizi yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz.  Yıllardır burada Nato Boru hattı geçiyor diye üzerine bir şey yapılmıyordu ve burası kapalıydı.  Şimdi bu alanı Gündoğan Mahallesi’ne kazandırarak  yeşil bir alana kavuşturacağız. Parkın 7.200 m2 yeşil alanı olacak. 3 takım çocuk oyun grubu, iki takım fitness aleti, 60 bank, 6 adet kamelya, 3 adet çeşme, 2 adet süs havuzu, 1 adet yapay şelale, 266 adet aydınlatma direği olacak. Bu park mahallenin parlayan yıldızı olacak. Bizi izlemeye devam edin. Mahallemiz ve Balıkesir için hayırlı olsun” diye konuştu.

“BALIKESİR TÜRKİYE’NİN

10 İLİ ARASINDA OLACAK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da “Yapılacak olan parkta yaşlılara, gençlere ve çocuklara yeni bir yaşam alanı meydana getiriliyor.  Gündoğan Mahallesi sakinleri parkı değerlendirecektir. Balıkesir gelişiyor, büyüyor, değişiyor. Balıkesir turizm kenti.  Balıkesir parlayan yıldız. Balıkesir’in plakası 10; Balıkesir’i Türkiye’nin 10 numarası yapacağız. 2023 yılı geldiğinde Balıkesir her yönden Türkiye’nin ilk 10 ili arasında yer alacak. Projelerimiz bir bir hizmete giriyor. Balıkesir şantiyeye döndü. Kavşak düzenlemeleri, çocuk evi, çay dereleri, cunda köprüsü...Bir çok  hizmeti hızla tamamlıyoruz” dedi.