GÖRME ENGELLİLERİN HİSLERİ İLE HİSLENİYOR

KAFAOĞLU GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEYDİ

ONLARIN HİSLERİ İLE HİSLENİYOR

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray ile birlikte Beyaz Baston Günü dolayısıyla Görme Engelliler Derneği Başkanı Salih Mehmet Aslan’ı ziyaret etti.

“ORTAK PROJELER YAPACAĞIZ”

Başkan Zekai Kafaoğlu “Biz Altıeylül Belediyesi olarak bütün sivil toplum örgütleri ile irtibat halindeyiz. Beyaz Baston Günü nedeniyle derneği ziyaret ettik, sorunları paylaşıyor, katkı sağlamaya çalışıyoruz; projeler yapacağız. Sorumluluk alanımızda olan görme engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağız.  İnsanların daha güzel ortamlarda, sokaklarda yaşamasını sağlamamız lazım. En mağdur olan kesim görme engelli vatandaşlarımız, bu arkadaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağız. Birlikte güzel projelere imza atacağız.  Görme engelli vatandaşlarımızın duygularını, düşünceleri ve hissiyatlarını tüm vatandaşlarımız anlamalı. Biz geçen yıl gözlerimize bant takarak yürüyüp, görme engelli vatandaşlarımızın hissiyatını anlamaya çalıştık. Kendimizi karşımızdakilerin yerine koymamız lazım. Görme engelli vatandaşlarımızı olabildiğince anlamaya çalışıyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Görme Engelliler Derneği Başkanı Salih Mehmet Aslan “Zekai Başkanı kendi içimizden birisi olarak görüyoruz. Başkanımız geçen yıl,beyaz baston gününde baston hediye etti ve bütün üyelerimizin baston ihtiyacını karşıladık.Ayrım yapmadan Balıkesir’de hizmet veren  tüm sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor ve maddi-manevi her zaman bizim yanımızda oluyor. Biz toplumun birer parçasıyız. Toplumda engelliler ile vatandaşlar birlikte yaşasın. Başkanımız pozitif enerjisini herkes örnek almalı” diye konuştu.

Başkan Zekai Kafaoğlu ziyaretin ardından Valilik çevresinde bulunan esnafı ve vatandaşları ziyaret etti, hayırlı işler diledi, sohbet etti. Konak Taksi’yi de ziyaret eden Başkan Kafaoğlu vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın çay ikramını kıramadı.