Gündoğan Park’ın temeli atılıyor

Altıeylül Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Gündoğan Park inşa ediliyor. Çalışmalar başladı; parkın temeli 19 Ekim 2015 günü (Bugün) atılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışması sonrası Gündoğan Mahallesi’ne çevresiyle, çehresiyle ve görünümü ile çok güzel bir park kazandırılacak.

7150 m2 üzerine yapılacak olan parkın toplam uzunluğu 655 metre. 4700 m2 yürüme yolunun yer aldığı parkta 1850 m2 yeşil alan bulunuyor. 610 m2 kauçuk zemin üzerine çocuk oyun grubu ve fitness aletleri konulacak. Gündoğan Park içinde 3 adet doğal taşlardan yapılacak çeşme, 2 adet süs havuzu, 1 adet yapay şelale, 3 takım çocuk oyun grubu, 2 takım fitness aleti olacak. Park içerisinde 465 adet ağaç grubu, 2555 çalı grubu ve 10 bin adet mevsimlik çiçek bulunacak. Tüm yeşil alanlar otomatik sulama sistemi ile sulanacak.  Parkın aydınlatılması için 266 adet elektrik direği dikilecek. Toplamda 25 adet çiçeklik, 40 adet bank, 6 adet kamelya yer alacak. Ayrıca parkın içerisinde bulunan Mercan ve Zeren Sokak ile, Güray Sokak ile 234.Sokak arasındaki yollar belediye tarafından açılarak asfalt yapılacak.