ALTIEYLÜL MECLİSİNİN KONUĞU MAGLAJ BAŞKANIYDI

ALTIEYLÜL MECLİSİNİN KONUĞU MAGLAJ BAŞKANIYDI

Altıeylül Belediyesi’nin Ekim ayı 2. Olağan toplantısının 2. Oturumu Altıeylül Belediyesi Meclis Toplantısı Salonu’nda gerçekleşti. 2016 yılı bütçe görüşmelerinin yapıldığı meclis toplantısında belediyenin  bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Altıeylül Belediye Meclisinin konuğu kardeş şehir Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasic’di. Meclise seslenen konuk Başkan Mustabasic “Bosna Hersek’in kalbinden geliyorum; oradaki bütün kardeşlerinizin selamını getirdim. Maglaj’ı kardeş şehir olarak seçtiğiniz için size sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Maglaj ile birlikte yürüttüğümüz projelerin gerçekleşmesi için bu konuyu önemsiyoruz. Seçim sürecinde hepinize başarılar diliyorum, yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasında hepinizin katkısı olacaktır. Ülkenizin yaşamış olduğu acı olaylardan dolayı başınız sağolsun” dedi.