Macarlar Mahallesi öğrencilerinden Başkan Kafaoğlu’na servis teşekkürü

Macarlar Mahallesi’nde ikamet eden öğrenciler kendilerine servis aracı konusunda yardımcı olan  Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Macarlar Mahallesi Okul Aile Birliği Başkanı Halil İbrahim Alkan “Başkan Zekai Kafaoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun, yolunu ve bahtını açık etsin” dedi.

Başkan Kafaoğlu da “Çocuklar hepimizin. Çocukların iyi eğitim alması noktasında yerel yönetimler olarak biz de yardımcı oluyoruz. Macarlar Mahallesi geniş coğrafyaya yayılmış bir mahalle. Milli Eğitimin prosedürü çerçevesinde taşıma aynı mahalle içinde olduğu için yapılamıyor. Bu yüzden çocuklarımız 2,5 kilometre gidip, 2,5 kilometre geri geliyorlardı. Çocuklarımızı bu zahmetten kurtarmak için  okul aile birliği ile işbirliği yaptık, bu sorunu çözdük. Bu konunun çözülmesinden dolayı bizler, öğrenciler, okul aile birliği ve veliler mutlu. Bizim de hedefimiz insanları mutlu etmek” diye konuştu.