MAGLAJ HEYETİ İLE TOPLANTI YAPILDI

Altıeylül Belediyesi’nin kardeş şehri olan Maglaj Belediyesi ile toplantı gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustasabic, Ekonomik İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Senada Alibayraktorevic, Mali ve İdari İşler Müdürü Sabina Grahic, Altıeylül Belediyesi Strateji Müdürü Özgür Aycil, Park ve Bahçeler Müdürü Osman Zeki Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Dilaver Ayyıldız katıldı.

Toplantıda Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasic iki yıl önce Maglaj da meydana gelen sel felaketinde zarar gören konutların restorasyonu, savaşta hayatını kaybeden çocukların anısına yapılacak olan park ve bahçe ortak çalışmalar hakkında görüşlerini dile getirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray dile getirilen bütün konutları not etti.

Eray “Ben konuları Zekai Başkanımız ve başkan yardımcılarımız ile görüşeceğim. Başkanımız Zekai Bey Maglaj’a çok özel bir önem veriyor. Bu nedenle bu konuda bütün imkânları değerlendireceğiz” dedi.