MAGLAJ HEYETİ ALGEM’E HAYRAN KALDI

Altıeylül Belediyesi’nin kardeş şehri olan Maglaj Belediyesi heyeti Altıeylül Belediyesi tarafından Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde hizmete giren ALGEM’i ziyaret etti.

Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasic, Ekonomik İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Senada Alibayraktorevic ve Mali ve İdari İşler Müdürü Sabiha Grahic Altıeylül Gelişim Merkezi hakkında Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray’dan bilgi aldılar. Maglaj heyeti sosyal aktivitelerin bir arada yapıldığı ALGEM’e hayran kaldı. Başkan Yardımcısı Eray, Maglaj Belediye Başkanı Mustabasic’e Alkart ile yapılan alışveriş başta olmak üzere, kreş, kurslar ve misafirhane ile sergi salonunu gezdirdi.

Kardeş şehir Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustasabic ALGEM formatında Maglaj’da da sosyal bir binayı hizmete geçirmek istediklerini, ALGEM modeline ele alacaklarını ifade ederek bu konuda destek istedi. Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray Maglaj’da ALGEM benzerliğindeki binanın hizmete girmesi noktasında proje desteğinde bulunacaklarını söyledi.