Çardaklı’nın Çardaklarına Tam Not

Çardaklı balıkçı esnafı Altıeylül Belediyesi tarafından yağmurdan korunmak amacıyla yapılan tenteler için Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, beraberinde Başkan Yardımcıları Zeki Çabuk ve İsmail Çoban, Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Bayhan  ile Kasaplar Mahallesinde bulunan Çardaklı Balıkçı Esnafına ziyarette bulundu. Balıkçı esnafı verilen hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirip Başkan Kafaoğlu’na çiçek takdim etti. Yapılan işleri yerinde görüp esnafın mutluluğundan memnuniyet duyduğunu söyleyen Başkan Kafaoğlu ise “İşleri kolaylaştırmaya geliyoruz, şehrimizi güzelleştirmeye geliyoruz, insanları mutlu etmeye geliyoruz dedik. Esnafımızın dükkânını korunaklı hale getirdik. Esnafımız, alışveriş yapan halkımız mutlu olsun diye esnafımızı yağmur suyundan koruyalım istedik. Artık Büyükşehir olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kardeşim ile elele, gönül gönüle verip Balıkesir’i hak ettiği noktaya getireceğiz” şeklinde konuştu. Mahalleye yaptığı ziyarette vatandaşlarla da selamlaşıp hal hatır soran Başkan Kafaoğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra Mahalle Muhtarı Gönül Başçivi ile istişarelerde bulundu.