ALTIEYLÜL’DEN ÜCRETSİZ PROJE

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu arsasının tapusunu getiren vatandaşlara sundukları projelerin hayata geçirildiğini, imar harcı ve proje ücreti alınmadığını söyledi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Meclis Üyesi Fikrettin Kocaman ile birlikte İnkaya Mahallesi’ne gitti, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kafaoğlu her geçen gün hizmetleri arttırdıklarını ifade ederek, belediye olarak kırsal mahallelerde 5 tip farklı projeyi uygulamaya koyduklarını ve tapusu olanların bu uygulamadan ücretsiz yararlandığını söyledi.

İnkaya Mahallesi halkı “Başkanımızdan memnunuz. Burada çamurdan geçilmiyordu, başkanımız sağolsun. Mağduriyetimizi giderdi. Kendisinden memnunuz” dediler.

Başkan Kafaoğlu da “İnkaya bizim uç noktalarımızdan birisi. Buranın manzarası güzel, ama ihmal edilmiş bir bölge. Kırsal mahallelerden çalışmalara başladık. İnkaya’ya ciddi parke taşı çalışması yaptık. Vatandaşlarımız artık söylemden ziyade eyleme bakıyor, biz de vadettiklerimizi yaptığımız için bizden memnunlar ve mutlular. Her geçen gün hizmetlerimizi arttıracağız. Burada belediyeye geçen arsalar var. Bu arsaları satarak imarlı binalar yaptırmayı düşünüyoruz. Belediye olarak arsasının tapusunu getiren vatandaşlara yönelik 5 tip farklı proje yaptık. İmar harcı yok, projeyi ücretsiz veriyoruz, tapu getirilince ruhsatı veriyoruz” diye konuştu.