Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
BAŞKAN KAFAOĞLU TERÖRÜ KINADI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Ankara’da meydana gelen hain bombalı saldırıyı şiddetle kınadı.

Saldırı sonrasında birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, yüzlerce insanın yaralandığını ifade eden Kafaoğlu yapılan kalleşçe saldırı sonrasında Türkiye’nin büyük üzüntü yaşadığını söyleyerek, terör saldırısını lanetledi.

Kafaoğlu “Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu dönemde yapılan bu bombalı menfur saldırı ülkeyi kaosa sürüklemek adına atılan bir adımdır. Türkiye güçlü bir devlettir. Bunu yapanlar asla cezasız kalmayacaktır. Türkiye’mizin içinde bulunduğu bu zor süreçte halkımız birlik, beraberlik, dayanışma sergileyerek, güçlü ve yürekli bir duruşla teröre en güzel yanıtı verecektir. Yıllardan beri yazılan aynı senaryoların tekrar sahneye konmasından ibaret olan bu oyunların boşa çıkarılması için gerekli olan sağuyu ve feraset halkımız da mevcuttur.

Terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. Tüm ülkemizin başı sağ olsun."