KAFAOĞLU’NUN ENERJİSİ HİÇ BİTMİYOR, BİR GÜNDE 13 KIRSAL MAHALLEYİ GEZDİ

KAFAOĞLU’NUN ENERJİSİ HİÇ BİTMİYOR, YORULMAK NEDİR BİLMİYOR

KAFAOĞLU BİR GÜNDE 13 KIRSAL MAHALLEYİ GEZDİ

KAFAOĞLU VİTES BÜYÜTTÜ

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yoğun çalışma temposunu arttırarak devam ettiriyor. Kafaoğlu aynı gün içerisinde 13 kırsal mahalleyi ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu, sohbet etti.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Belediye Meclis Üyeleri Fikrettin Kocaman, Mustafa Kalınoğlu, Hasan Avcı, Murat Adısanoğlu ile birlikte Kürse, Gökçeören, Karakaya, Ayvatlar, Akarsu, Balıklı, Çandır, Yenice, Ovabayındır, Köylüköy, Karamanköy, Yakupköy ve Köseler Mahallerini ziyaret etti, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluştu.

İlk durak Kürse Mahallesi’ydi. İlçenin en uzak kırsal mahallelerinden birisi olan Kürse’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kafaoğlu’nu mahallede muhtar ve mahalle halkı ile birlikte Kürse’li olan ESOB Başkanı Fehmi Erdem’de karşıladı.

SOHBETLER EDİLDİ, ÇAYLAR YUDUMLANDI

Sohbetlerin edildiği, sorunların dinlediği ziyaretin ardından ikinci durak Gökçeören oldu. Kafaoğlu burada vatandaşlarla hasbihal etti, çay içti. Yorulmadan ziyaretlerini sürdüren Kafaoğlu daha sonra Karakaya’ya geçti ve burada çocukları sevdi, mahalle halkıyla görüştü. Yörükler diyarı Ayvatlar Mahallesi’nde mahalle halkı Başkan Kafaoğlu’na büyük ilgi gösterdi, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray’ın da yer aldığı ziyarette sohbet koyu oldu. Akarsu Mahallesi’nde yeni yapılan köprüyü inceleyen Kafaoğlu çayı yudumladıktan sonra hemen Balıklı’ya geçti. Balıklı’da sohbetini sürdüren Başkan ardından Çandır ve Yenice’de mahalle halkıyla bir araya geldi, yapılan çalışmaları değerlendirdi.

ÇEŞME KENARINDA AKŞAM YEMEĞİ MOLASI

Kırsal mahalle ziyaretlerinin devamında ise Ovabayındır Mahallesi 9. Duraktı. Yoğun çalışma temposunun ardından Başkan Kafaoğlu ve ekibi akşam yemeği olarak Ovabayındır Mahallesi çıkışında çeşme başında kavun, peynir, lokma ve ekmek yedi.

Yemeğin ardından Karamanköy’de Kafaoğlu’na ilgi büyüktü, vatandaşlar Başkanı bağrına bastı. Gittiği her kırsal mahallede belediyenin yaptığı çalışmaları anlatan ve vatandaşlardan ilgi gören Kafaoğlu Yakupköy’e geçti, vatandaşlarla selamlaştı, gençlerin çay ikramını geri çevirmedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise son durak Başkanın damadı olduğu Köseler Mahallesi’ydi.  Kafaoğlu masa etrafında Köseler halkı ile görüştü, Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül’ün çalışmalarını anlattı.

“BEN DE SİZLER GİBİ KÖYLÜ ÇOCUĞUYUM”

Kafaoğlu “Biz ilçe belediyeleri olarak çalışıyoruz, diğer yandan büyükşehir belediyesi çalışıyor. Balıkesir şantiyeye dönüşmeye başladı. Ülkemizde birçok şehir köprülü kavşaklarla tanıştı, biz yeni tanışacağız. Balıkesir Büyükşehir oldu. Emniyet kavşağı, hastane kavşağı, istasyon kavşağına köprülü kavşak yapılıyor. Emniyet arkasına parklar, kültür parkları, çocuk oyun alanları, çay deresi projeleri ile Balıkesir gittikçe büyüyor. Altıeylül Belediyesi olarak her yıl çalışmalarımıza üzerine ekleyerek devam ediyoruz. 2019 yılına kadar beraberiz. 81 kırsal mahallemizde işlerin çoğunu hallettik. Seneye işimiz daha kolay olacak. Şehirde ne varsa kırsal mahalleler de o olacak. Bize güvenmeye devam edin. Biz hiçbir zaman bize güvenenleri mahcup etmedik. Gece-gündüz demeyiz her zaman çalışmaya devam ederiz. Biz hizmet etmeye geldik. Ayrım gözetmeksizin hizmet ediyoruz. Bizim oy mantığımız yok. Önceliğimiz vatandaşa hizmet etmek, gönül almak. Vatandaşını gönlünü alırsan oy arkadan gelir. Bu iş aşk ve sevda işi. Ben insanların arasında olunca mutlu oluyorum. Hepimiz sizler gibi insanlarız. Hepimizin bir köy bağlantısı var. Orak tarlalarında orak salladım, çobanlık yaptım. Eşeklere biner hayvanların arkasından öyle giderdim. Öküzlerle harman sürdük, traktörle de harman sürdüm. Ben bunların hepsini yaptım, sizin evladınızım. Geçmişi unutmamak lazım. Ben başkan olarak geldiğim yeri unutmadım ” diye konuştu.