KAFAOĞLU TRAKTÖR İLE TARLA SÜRDÜ..

KAFAOĞLU TRAKTÖR İLE TARLA SÜRDÜ

KAFAOĞLU TRAKTÖRE BİNDİ, ESKİ GÜNLERİNİ HATIRLADI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu bir traktör markası ve ekipmanlarının çiftçilerle buluşma ve tarla tatbikatı etkinliğine katıldı. Ovaköy Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlikte Başkan Zekai Kafaoğlu gençlik yıllarına geri döndü, traktör ile tarla sürdü. Kafaoğlu Belediye Meclis Üyeleri Fikrettin Kocaman, Fevzi Mengeneci ve Cemal Alataş ile birlikte programda yer aldı. Kafaoğlu daha sonra tarlalardaki biberlerin yetişmesi ile ilgili Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mengeneci’den bilgi aldı.

“TRAKTÖRLER HEM KONFORLU,HEM GÜÇLÜ”

Başkan Kafaoğlu “Ben köylü çocuğuyum. İlkokulu, ortaokulu köyde okudum. Bizim de traktörümüz vardı; traktör kullandım. O dönemde traktörler bu kadar konforlu değildi. Şimdi hem konforlu hem de güçleri artmış. O zaman bu kadar çok tarım makineleri yoktu.Tarlalarda orak biçtim, harman sürdüm. Ben de bir köylü çocuğu olarak çiftçi vatandaşlarla olunca kendimi mutlu hissediyorum. Ben de bu hayatın,bu ortamın içinden geliyorum. İnsanlar geldiği yerleri, geçtiği yerleri unutmamalı. Çiftçi vatandaşlarla bir arada olunca eski günlerime geri döndüm. Traktör kullanınca eski günlerimi hayal ettim ve o günleri yeniden yaşamış oldum” dedi.