KAFAOĞLU’NA ÖĞRENCİ TEŞEKKÜRÜ

Açı Koleji 4. Sınıf öğrencileri, Açı Lisesi Müdürü Ali Sarıkaya ve Açı Koleji Müdürü Berna Ayran ile birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret ederek, okula sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür ettiler.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun misafirleri Açı Koleji yöneticileri ve öğrencileriydi. Öğrenciler okula sağladıkları destekten dolayı Başkan Zekai Kafaoğlu’na teşekkürlerini ileterek çiçek takdim ettiler. Açı Koleji Müdürü Berna Ayran da Başkan Kafaoğlu’na ziyaret anısına hediye takdim etti. Başkan Kafaoğlu öğrencilerin selfie çekilme isteğini de kırmadı, öğrencilerle birlikte selfie yaptı. Başkan Zekai Kafaoğlu öğrencilerin okullarında derslerini en iyi şekilde çalışarak ileride başarılı bireyler olmalarını istedi.

Başkan Kafaoğlu Açı Lisesi Müdürü Ali Sarıkaya ve Açı Koleji Müdürü Berna Ayran’a yönelik olarak da “Sizlerden isteğimiz bu yavrularımızın daha iyi yetişmesini sağlamanızdır. Öğrencilerimiz bizlerden daha donanımlı olmalı. Türkiye bu öğrencilerimizin omuzlarında yükselecek. Ülkemiz bu öğrenciler sayesinde muassır medeniyetler seviyesine çıkacak. Öğrencilerimiz daha donanımlı ve bilgili yetiştirilmeli” dedi.