Başkan Kafaoğlu halkla bayramlaştı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu bayramda boş durmadı. Kafaoğlu Kurban Bayramı’nda Taşpınar, Turnalar, Akarsu, Kesirven ve Çayırhisar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı, çocuklara bayram hediyesi oyuncak ve harçlık verdi. Gittiği kırsal mahallelere çat kapı yapan ve bayramlaşan Kafaoğlu halkla sohbet etti, belediyenin çalışmalarını anlattı.

Göreve geldikleri günden bu yana kırsal mahallelere farklılık getirdiklerini ve eksikliklerini giderdiklerini belirten Başkan Kafaoğlu kırsalda öncelikle parke taşı, çocuk parkı, fitness aletleri, çöp konteynerlerine ağırlık verdiklerini söyledi.

Halkın yapılan hizmetlerden memnun olduğunu kaydeden Kafaoğlu Altıeylül ilçesinin her bölgesinde çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğünü ifade etti.