ALTIEYLÜL BELEDİYESİ’NDEN EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNE DESTEK

Altıeylül Belediyesi ile Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ile ilgili protokol imzaladı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün Evde Sağlık Hizmetleri’ne destek Altıeylül Belediyesi’nden geldi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Halk Sağlığı Müdürü Hakkı Özçoban, Evde Sağlık Hizmetleri konusunda protokol imzalandı. İki kurumun işbirlikleri takdir topladı.

“BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Halk Sağlığı Müdürü Hakkı Özçoban: “Altıeylül Belediyesi ile Evde Sağlık Hizmetleri ile ilgili protokol imzaladık. Belediyemiz araç ve şoför desteği verdi. Altıeylül Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bundan sonra, daha güzel hizmetlerde birlikte çalışırız” dedi.

“KURUMLAR ARASI DİYALOG ÖNEMLİ”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: “Yerel yönetimlerimiz, toplumun her kesimi ile ilgileniyor. Bizim için insanların sağlığı önemli. Evde Sağlık Hizmetleri'ni Halk Sağlığı Müdürlüğü vasıtasıyla devletimiz yürütüyor. Bizde belediye olarak lojistik destek sağlıyoruz. Belediye olarak, araç ve şoför tahsisi yaptık. Evde Sağlık Hizmetleri daha aktif daha hızlı çözülecek. Kurumların katılımları, işbirlikleri önemli. Kurumlarla her zaman işbirliğine, güçlerimizi birleştirmeye hazırız. Öznesi Altıeylül olan her şey ile ilgileniyoruz” diye konuştu.