Altıeylül'den teröre tepki

Altıeylül Belediyesi artan terör olayları sonrasında beyaz masada bulunan ekranları al bayraklarla donattı. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Kimse Türkiye’nin gücünü sınamaya kalkmasın” dedi.

Diyarbakır ve Siirt’te meydana gelen terör olayları sonrasında 12 vatan evladı şehit düşmüştü. Altıeylül Belediyesi teröre tepki olarak beyaz masada bulunan ekranların hepsini al bayraklarla donattı. Türk bayrakları beyaz masalarda dalgalanıyor. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da terörü kınayarak, açıklama yaptı ve sert çıktı.

Başkan Zekai Kafaoğlu “Ülkemizde şehit düşen askerlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Türk milleti köklü bir millet, köklü bir devlet. Tek devlet, tek millet, tek bayrak etrafında toplanan bir şuurdayız. Bin yıllık geçmişimiz var. Bütün şer güçler şunu iyi bilsinler ki, Türk Milletinin Cenabı Allah’ın izniyle bileğini bükebilecek hiçbir güç yoktur. Biz birliğimizi, beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe Allah’ın izniyle kimse bu vatana, bu millete zarar veremeyecektir. Tüm şehitlerimizi minnetle, rahmetle yâd ediyorum. Kimse Türkiye’nin gücünü sınamaya kalkmasın” dedi.