Taş üstüne taş koyanların arkasındayız

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Sütübeyaz Süt Ürünleri’nin üretim tesislerini gezdi. Avrupa standartlarında hijyene sahip olan tesise hayran kalan Başkan Kafaoğlu ‘taş üstüne taş koyan yatırımcıların yanındayız’ dedi.

Beraberinde Meclis Üyeleri Ahmet Şen ve Mehmet Kelemençe ile Organize Sanayi Bölgesinde süt ürünleri üretimi yapan Sütübeyaz  Süt Ürünleri fabrikasını ziyaret eden Başkan Kafaoğlu, Fabrika Sahibi Kemal Keloğlu’nun rehberliğinde üretim tesislerini gezdi. Avrupa standartlarında hijyenik ortamda üretim yapan firma sahibi ve çalışanlarına teşekkür eden Kafaoğlu, istihdama katkı yapan yatırımcıların her zaman yanında olduklarının altını çizdi. Başkan Kafaoğlu ve beraberindeki heyet öğle yemeğinde fabrika çalışanlarıyla beraber yemek yedi ve sohbet etti. Yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan “Sizleri ve fabrika sahibi arkadaşımızı kutluyorum. Avrupa standartlarının üzerinde hijyenik bir ortamda üretim yapıyorsunuz. Yerel yönetimler olarak, iş üreten, istihdam yapan, bu ülkeye katma değer üreten, taş üzerine taş koyan yatırımcıların her zaman arkasındayız. Bu vesile ile sizlerle beraber hem yemek yiyelim, hem fabrikayı gezelim istedik. Artık sistem değişti. Çalışan-patron ayrımı yok. Bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Hepiniz bir araya geldiğinde bir bütün olursunuz. Kendi işiniz gibi sahiplendiğinizde bu işletmeler büyür. Daha çok kişiye ekmek kapısı açılır. Alın terinizle, helal kazançla hayatınızı idame ettiriyor, evlatlarınızın geleceği için çabalıyorsunuz. Yerel yönetimler olarak her zaman sizlerin arkasında olduğumuzu bilin. Cenab-ı Allah işlerinizi hayırlı eylesin, bereketli eylesin, sizlere sağlık ve sıhhat versin” şeklinde konuştu.