KAFAOĞLU BAYMOB’U ZİYARET ETTİ

KAFAOĞLU BAYMOB’U ZİYARET ETTİ, İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül ilçesi sınırları içerisinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrika ziyaretlerinin devamında BAYMOB’taydı. Başkan Kafaoğlu BAYMOB Mobilya ziyaretine Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kelemençe, Mustafa Kalınoğlu ve Fikrettin Kocaman ile birlikte gitti.

Kafaoğlu’nu fabrika girişinde işyeri sahibi Metin Baykan karşıladı. Metin Baykan Başkan Kafaoğlu’na fabrikayı ve showroomu gezdirdi, üretim ve ihracat konusunda bilgiler verdi, Kafaoğlu daha sonra işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. BAYMOB Mobilya Sahibi Metin Baykan            Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu fabrikalarında misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ev sahipliğinden dolayı Metin Baykan’a teşekkür eden Başkan Kafaoğlu işçilere yönelik olarak da konuşma yaptı.

“ÇOK GÜZEL BİR AİLE ORTAMINIZ VAR”

Başkan Kafaoğlu “Organize Sanayi Bölgesi Altıeylül ilçesi sınırları içerisinde yer alıyor. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaları ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerde hem işyeri sahipleri ile tanışıyoruz, hem de işçilerimiz ile bir araya geliyoruz. İş son derece önemli. Bir insanın işi olmadığı zaman ne eşi ne de mutluluğu oluyor. İşinizin kıymetini bilin. İşverenler de işçinin hakkını vermekte.  İşçi, işveren, yerel yönetici ve genel yönetici ayrımı yapmayalım. Hepimiz bir elmanın parçalarıyız. Yerel yöneticiler olarak işverenlerin önünü açıp, onların iş ve istihdamı büyütme noktasında bizden istedikleri talepleri yerine getirmeliyiz. Hep birlikte olursak, bir olursak, beraber olursak, diri olursak, iri olursak bir mana ifade ederiz. Bu hem Türkiye’nin, hem Balıkesir’in hem de işyerlerinin bütünlüğü açısından önemli. İşyeri Sahibi Metin Baykan ve ekibini kutluyorum. Çok güzel bir aile ortamınız var. Allah kazançlarınızı bereketli kılsın, çoluk-çocuğunuzla beraber gönlünüzce yaşamayı nasip etsin. İşyeri sahibimize de bol kazançlar diliyorum” dedi.