Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
BAŞKAN KAFAOĞLU’NDAN KABAKLI’YA ÇAT KAPI ZİYARET

BAŞKAN KAFAOĞLU’NDAN  KABAKLI’YA ÇAT KAPI ZİYARET

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kabaklı Mahallesi’ni ziyaret etti, Muhtar Dünyamil Atik ve mahalle sakinleri ile birlikte kahvede çay içip, sohbet etti. Muhtar Atik mahalleye yapılan hizmetlerle ilgili olarak konuştu.

“BAŞKANIMIZA HER ZAMAN ULAŞIYORUZ”

Muhtar Atik “Belediye Başkanımız mütevazi, insancıl ve kişilikli bir insan. Çalışmalarda o yüzden güzel oluyor. Kimseyi üzmeden, kimseyi kırmadan çalışmalar devam ediyor. Başkanımıza her zaman ulaşıyoruz, sorunlarımızı anında çözüyor” dedi.

“BİZ VATANDAŞ İLE AYNI

DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Hizmette sınır yok. Hizmetleri üzerine koyarak yapmaya devam ediyoruz. Burada istinat duvarı ihtiyacı vardı bunu gerçekleştirdik. Demir parmaklık sorununu giderdik. 500 bin m2 kilitli parke taşı ihalemiz oldu, Kabaklı Mahallesi’ne de 10 bin m2 kilitli parke taşı gelecek. Çocuk oyun parkını yaptık.  16 aylık belediye başkanlığında ben şunu gördüm. Vatandaş hizmetin yanı sıra belediyeden sıcaklık ve samimiyet bekliyor. Vatandaş belediye başkanının yanında olmasını istiyor. Başkanların tepeden bakmamalarını ve halkın içerisinde olmalarını tercih ediyor.  Aynı dili konuşan insanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşırmış. Bizde vatandaşımız ile aynı duyguları paylaşıyoruz. 5 yıl içerisinde Balıkesir’in ve Altıeylül’ün çehresi değişecek. Büyükşehir Belediyesi de büyük projelerini uygulamaya başladı ve köprülü kavşak çalışmaları, çocuk köyü ve gölpark projeleri tüm hızıyla sürüyor” dedi.