Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu emekçilerle bir arada

Başkan emekçilerle bir arada

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayii’ne yaptığı ziyarette emekçilerle öğle yemeği yedi. Emekçinin alnındaki ter kurumadan emeğini alması gerektiğinin de altını çizdi.

Başkan Kafaoğlu beraberinde Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Meclis Üyeleri Fikrettin Kocaman ve Mustafa Kalınoğlu ile yaptığı Kastamonu Entegre Ağaç Sanayii ziyaretinde Altıeylül heyetini, Fabrika Direktörü Hüsnü Çelen, İnsan Kaynakları Yöneticisi Hakan Özdemir, İşyeri Hekimi Mehmet Çalışkan karşıladı. Direktör Çelen, Kastamonu Entegre ailesi ile birlikte aynı masayı paylaşıp yemek yemeye gelen Başkan Kafaoğlu’na teşekkürlerini sunarken memnuniyetlerini dile getirdi. Yemekhanede emekçilerle bir araya gelen Başkan Kafaoğlu, Kastamonu Entegre’de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söylerken şunları dile getirdi:“Altıeylül İlçe sınırlarımız içindeki Kastamonu Entegre ailesi... Sizleri sevgi ile selamlıyorum. İstihdam, üretim, iş, katma değer üretmek son derece önemli. Gerek yerel gerekse genel yönetimlerde hepimizin hedefi ülkemizde iş imkânları artsın. İşsiz insan kalmasın. Üretim  ve ihracatımız artsın. Gelişelim.. Kalkınalım.. Sizler, Balıkesirimiz ve organizemizin en güzide fabrikasısınız. En ciddi, en büyük yatırımı yapan, ilk gelen fabrikalardan birisisiniz. 26 Eylül’de üretime başladınız, 10. Yılınızı kutlayacaksınız.  10 yıldan bu yana Balıkesir’de katma değer ürettiniz, hemşehrilerimiz işini ve aşını temin etmiş oldu. Buradan alın terinizle, çocuklarınızın nafakasını helalinden temin ediyorsunuz. Ananızın ak sütü gibi, çalışarak emek vererek geçiminizi temin ediyorsunuz. Bu arada da ülkemizin kalkınmasına yardımcı oluyorsunuz. Kastamonu Entegre ismi bir dünya markası olmuş durumda. Çalıştığınız iş yerini kendi işyeriniz gibi kabul edip daha fazla gayret edeceksiniz. Tabii ki işyeri sahipleri de, emekçinin alın teri kurumadan haklarını vermeye gayret edecekler. Bizler bir elmanın parçaları gibiyiz. Hep beraber hareket ettiğimiz sürece, bir olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz iş yoktur. Bizler ve sizler ülkemizin ve şehrimizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız”