Altıeylül'den OSB'ye çıkarma

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ilçe sınırları içerisinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Fer-Çelik Ambalaj ve Fer-Çelik Bisiklet-Motorsiklet fabrikasını ziyaret etti. Kafaoğlu’nu işyeri sahibi Ferudun Çelik ve oğlu Emre Çelik karşıladı. Başkan Kafaoğlu ile birlikte fabrika ziyaretine Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Çoban, Mesut Eray, Belediye Meclis Üyeleri Bahar Vidin Yasemin Akkol, Fikrettin Kocaman da yer aldı. Başkan Kafaoğlu fabrikaları gezdi, işyeri sahibinden bilgi aldı, işçilerle birlikte öğle yemeği yedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “İşinize sahip çıkıyorsunuz. Yatırımcı bir ağabeyimiz, Balıkesir’e katma değer sağlıyor. Balıkesir’de yapılamayan, olmayan işleri yapılıyor. Bir yandan motorsiklet ve bisiklet gövdeleri yapılıyor, diğer yandan da ambalaj üretimi gerçekleşiyor. Bizim inancımızda ekmek kutsaldır, iş ve aş önemlidir. İşçilerimiz çalışırken işyerini kendi işyeri gibi kabul etmeli. İşverenler de işçinin hakkını alın teri kurumadan ödemeli. Burada kurumsal bir kimlik ve büyük bir aile var. Biz de Altıeylül’ü büyük bir aile olarak görüyoruz. OSB de Altıeylül’ün sınırları içerisinde. Organize Sanayi Bölgesi’nde çöp sorunu vardı, çözdük; duraklar yapılıyor. Bizler herkese ulaşmaya çalışıyor ve sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz” dedi.