Teşekkürler Başkan amca

Altıeylül Belediyesi’nin düzenlediği Tam Gün Yaz Okulu öğrencisi İrem Yurtseven Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun okul ziyaretinde Bolu Kampına gitmek için ailesinden izin almasını istedi. Yaz okulunun son haftasında öğrencilerin Bolu’da kampa gideceğini ancak ailesinin kendisini göndermediğini ve kampa çok gitmek istediğini ifade eden İrem, Başkan Kafaoğlu’ndan ailesini ikna etmesini istedi.

“MİNİK KIZI KIRAMADI”

Kafaoğlu İrem’i kırmadı önce Baba Hüseyin Yurtseven’i aradı ancak işte olduğu için telefon açılmayınca minik kız annemi arayın dedi. Kafaoğlu bu sefer Anne Yasemin Yurtseven’i aradı ve beklenen telefon açıldı. Başkan Kafaoğlu önce anneye kendisini tanıttı ve daha sonra yaz kampında olduğunu ve kızları İrem’in yanında bulunduğunu ifade ederek kızlarının Bolu Kampına gitmek istediğini ifade etti. Kafaoğlu anneden izni aldı, minik kız Başkanın boynuna sarıldı.

“ENDİŞELENECEK BİRŞEY YOK”

Başkan Kafaoğlu “Kızınızı yaz okuluna göndermişsiniz ondan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Kızınız ile birlikteyim. Yaz okulunun değişik kademeleri var. Buradaki eğitimlerinin ardından Bolu kampı var ve ardından İstanbul gezisi ile yaz okulu taçlanacak. Biz istiyoruz ki tüm öğrencilerimiz bu geziye gitsin. Bu imkanlar bizim zamanımızda yoktu. Güvenli bir şey. Kızlarımız emin ellerde. Kızınızda gitmek istiyor” dedi. Bunun üzerine Anne Yasemin Yurtseven Başkan Kafaoğlu’na gittikleri yerde denize girip girmeyeceklerini sordu ve bundan endişelendiğini söyledi.

“MÜJDEYİ VERİYORUM”

Başkan bunun üzerine “Bolu’da denize gitmek yok, orada bir dağ kampı var. Öğretmenler ve görevliler başında olacak. Daha sonra da İstanbul’da kültür turu yapacaklar. İrem kızımız çok arzu ediyor ve istiyor. Benden izin almamı istedi. Ben kendisine müjdeyi veriyorum. Hocalarımız başında gidecekler, bir sorun olmaz” dedi.

“VE MUTLU SON”

Başkan Kafaoğlu anneyle konuştuktan sonra olumlu cevabı alınca İrem’e dönerek “Babanla da görüşecek bu iş %90 tamam gibi” deyince minik kız Kafaoğlu’nun boynuna sarıldı ve uzun süre kendisine teşekkür etti. Başkana mutluluk sarılışı duygu dolu anlar yaşattı.