Altıeylül Belediyesi ücretsiz Tam Gün Yaz Okulu hız kesmeden devam ediyor.

Altıeylül Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ve büyük ilgi gören ücretsiz Tam Gün Yaz Okulu hız kesmeden devam ediyor.

ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDU KAFAOĞLU ÖĞRENCİLERLE BİRARAYDI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen Tam Gün Yaz Okulunu ziyaret etti. Atatürk Parkı’ndaki hoşgörü içerikli resim etkinliğine konuk olan Kafaoğlu çocukların yaptığı resimleri inceledi, tam not verdi. Çocuklar Kafaoğlu’nu sevgi çemberine aldılar.

Altıeylül Belediyesi tarafından başlayan ücretsiz tam gün yaz okulu devam ediyor. 10-14 yaş grubunu içeren yaz okulu öğrencilerinin resim etkinliğine Başkan Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray ve Belediye Meclis Üyesi Fikrettin Kocaman ile birlikte katıldı. Velilerle konuşan ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Kafaoğlu’na sevgi seli vardı. Kafaoğlu çimlere oturarak öğrencilerin yaptığı resimleri inceledi ve yapılan çalışmaları beğendi. Başkan Kafaoğlu öğrencilere boyama kitabı ve boyama kalemi hediye etti.

“YAZ OKULUNUN FİNALİ KAMP”

Yaz Okulu Sorumlusu Mustafa Yeşiltaş “Yaz okulumuza yoğun ilgi var. Kursumuz  09.00 ile 16.00 arasında devam ediyor. Sabahları akıl oyunları, değerler eğitimi ve görsel sanatları dersi var. Öğle yemeğinin ardından öğleden sonra da sportif ve sosyal faaliyetlerimiz var. Cuma günleri de ''Şehrimizi Tanıyoruz'' etkinliği yapıyoruz. Kursumuzun son gününde ise Bolu Aladağ’da 5 gece 6 gün kamp yapacağız ve ardından İstanbul gezisi ile programımız sona erecek” dedi.

“YAZ OKULU SENEYE DAHA FARKLI OLACAK”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaz okulunu çok programlı hale getirdiklerini ve içeriğini geniş tuttuklarını söyledi. Kafaoğlu “Yaz okulunda değerler eğitimi, hoşgörü, paylaşma, spor, sanat ve çevreyi tanıma faaliyetler var. Kamp ve geziler var. Balıkesir’de ilkleri yapmayı seviyoruz. Yaz döneminde farklı yaz okulu ile öğrencilerimizi tanıştırdık. Ailelerimiz de mutlu. Bu sene yaz okulu çalışmamız bir ilk. Seneye büyüterek devam edeceğiz. Çocuklarımızın daha donanımlı olup bizleri geçmesi lazım. Öğrencilerimiz için ne yapsak azdır” diye konuştu.