Sağlıklı Altıeylül için ekipler iş başında

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sokaklarda ilaçlama çalışmalarında devam ediliyor.

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü 5 araçlık ekip ile Altıeylül İlçe sokaklarında sivrisinek, kara sinek, kene ve tırtıl gibi haşerelerle mücadeleye devam ediyor. Sabah erken saatlerde kaynak araştırması yapan ekipler, kaynak belirlendikten sonra bunları coğrafi yer bilgilerine kaydediliyor.  Vatandaştan gelen ihbar ve şikâyetleri de değerlendirdiklerinin altını çizen Sağlık İşleri İlaçlama ekipleri, kanal, yeşil alan ve çöp konteynırları sivirisineklerin ürediği ortamlarda ilaçlama hakkında halkı bilgilendirdiler. İlaçlama işleminde kullanılan maddelerin  halk sağlığı üzerinde risk oluşturmadığını söyleyen  yetkililer, ilaçların biyolojik olduğunun belirttiler.