YAZ OKULU’NDA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANDI

Altıeylül Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan yaz okulu start aldı. Yaz okuluna katılan öğrenciler ilk günde çevre konusunda bilgi alarak, Temiz Çevre Temiz Altıeylül sloganıyla sosyal sorumluluk  eğitimi olarak  çöp topladı.

Altıeylül Belediyesi Yaz Okulu başladı. 170 öğrencinin katıldığı yaz okulu programı 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi’nde devam ediyor. Yaz okulu programı kapsamında öğrencilere  çevre bilinci konusunda teorik  bilgiler verildi. Öğrenciler Temiz Çevre Temiz Altıeylül sloganı ile daha temiz bir çevre adına eldiven giyerek çöp topladılar. Büyüklere de örnek olan öğrenciler yaz okulu kapsamında sportif faaliyetler, akıl oyunları, karakter eğitimi, Kur'an okulu, sosyal etkinlikler, havuz,  Balıkesir gezisi, İstanbul şehir turu ve Bolu Aladağ gençlik kampına katılacaklar.

Öğrencilerin katıldığı yaz okulu 18 Ağustos’ta sona erecek. Sabah saat 09.00 başlayan ve saat 16.00 da sona eren yaz okulunda öğrencilerin öğle yemeğini de Altıeylül Belediyesi karşılıyor. Hem öğrenciler hem de veliler yaz okulundan memnunlar. Öğrenciler Altıeylül Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yaz okulunda eğlendiklerini ve güzel vakit geçirdiklerini ifade ettiler. Veliler de çocuklarını yaz okuluna göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, Altıeylül Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ettiler.