Evlere bayram temizliği hizmeti veriyoruz

Altıeylül Belediyesi rutin olarak bir yıldır devam eden ev temizliğinin yanı sıra, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine bayram temizliği yaptırıyor. Vatandaşın büyük bir memnuniyetle karşıladığı bu hizmeti Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Evde temizlik hizmeti hakkında bilgiler veren Altıeylül Belediyesi Temizlik işleri Müdürü İbrahim Canbey ihtiyaç sahipleri olan evlere bayram öncesi temizlik yapmaya geldiklerini söyledi. Canbey sözlerine şöyle devam etti. “Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun direktifleriyle, yaşlı, yatalak, özürlü, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç sahibi olanların evlerine bayram temizliği yapıyoruz. Ramazan ayı içerisinde ilçedeki camilerimizin temizliğini bitirdik. Rutin olarak bir yıldır devam eden ev temizliği hizmetlerimizin yanında şimdi ise evlere bayram temizliğine başladık. Öncelikle ihtiyaç sahibi olan 15 ailemizi belirledik. Vatandaşımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Temiz bir Altıeylül için Altıeylül Belediyemizin Temiz Yüzleri  7/24  görev başında”.

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, Ramazan Bayramı sonrasında da ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini temizlemeye devam edecek.