Vekiller etkinliklere hayran kaldı

Altıeylül Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerine Balıkesir AK Parti Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Mahmut Poyrazlı ve Sema Kırcı katıldı. Milletvekillerini Belediye Başkan Vekili İsmail Çoban ve Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray karşıladı.

Milletvekilleri Ramazan ile ilgili düzenlenen canlı yayına katıldı; Ramazan ayında yaşadıkları anıları vatandaşlara aktardılar. Vatandaşlardan da büyük ilgi gören milletvekilleri geçmiş yıllarda yaşanan Ramazan ayları ile ilgili düşüncelerini ve yaşadıklarını ifade ettiler. Ömer Faruk Özcan’ın tasavvuf musikisi dinletisini dinleyen milletvekilleri daha sonra Atatürk Parkı’ndaki stantları gezdiler, sanat sokağını ziyaret ettiler.

Altıeylül Belediyesi’nin Atatürk Parkı’nda düzenlediği etkinliklere tam not veren milletvekilleri parkın Ramazan ayı boyunca bu kadar yoğunluk yaşamadığını ve Altıeylül’de Ramazanın çok güzel geçtiğini kaydettiler.