İkbal Gürpınar ile muhteşem gece

Altıeylül Belediyesi’nin Atatürk Parkı’nda devam eden etkinliklerinde sahnede İkbal Gürpınar ve eşi Emre Gürpınar vardı. Gürpınar çifti tasavvuf musikisi dinletisi ve sohbetleri ile geceye damga vurdu. Çok sayıda vatandaşında izlediği programda Gürpınar çiftinin performansları geceye damgasını vurdu.

İkbal Gürpınar Balıkesir halkının sıcak ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İlk defa Balıkesir’e geldiğimizde çok heyecanlaydık bu ikinci kez gelişimiz ve yine sıcak ilgiyle karşılaştık. Sizlerle bir arada olmamızı sağlayan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ediyorum”  dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gürpınar çiftini tebrik ederek “Kalabalığın sonunu göremiyorum. İlgi çok büyük. Yüreğinize, ağzınıza sağlık. Eşiniz ile çocuğunuz ile ekrana yakışıyorsunuz. Sohbetleriniz zevk veriyor” diye konuştu.