GOP'da sahur, Dinkçiler'de iftar

Altıeylül Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri hız kesmiyor. Belediyenin sahur programlarının ikincisi Gazi Osman Paşa Mahallesi Pazar yerinde gerçekleşti. Sahurda Sanatçı İsmail Özkan tasavvuf musikisi söyleyerek davetlilerin gönlünde taht kurdu. Sahura Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, AK Parti Milletvekilleri Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sahurda konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Vatandaşlarımız ile beraber farklı mahallelerde sahur yapıyoruz ve birlikte niyetleniyoruz. Devlet, millet ve belediyeler elele olunca işler güzel oluyor. Birlik beraberlikten güzel işler oluyor” dedi.

Başkan Kafaoğlu sahur programının ardından Dinkçiler Mahallesi Pazar yerinde gerçekleşen iftar yemeğine katıldı.Başkan Kafaoğlu iftarda çorba servisi yaptı.

İftarda vatandaşları selamlayan ve sohbet eden Kafaoğlu “Mahallelerin tamamında iftar yemeği veriyoruz. İftarın ardından çocuklarımıza da Osmanlı macunu, pamuk helva veriyoruz. İnsanların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Vatandaşlarımızla birlik, beraberlik içerisinde olmak bizim için son derece önemli. İftarlarımıza vatandaşlarımızın ilgi ve alakası çok fazla” diye konuştu.