Camiler dezenfekte ediliyor

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı İlaçlama ekipleri ilçedeki camileri dezenfekte ediyor.

Altıeylül Belediyesi vatandaşların huzur ve sağlık içinde ibadet etmeleri için hizmet vermeye devam ediyor. Ramazan ayı münasebetiyle yoğunluğu artan Altıeylül İlçe camilerinde olası salgın hastalıkların önlenmesi için dezenfeksiyon işlemi başlatıldı. Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Ekipleri tarafından mikroorganizmalara karşı başlatılan ilaçlama işlemi camiler, cami çevreleri, abdesthane vb. ıslak kullanım alanları da dâhil olmak üzere camii içlerinde yapılıyor. Merkezde başlayan dezenfeksiyon işleminin kırsal mahallelerimiz de dâhil olmak üzere tüm ilçe camilerinde uygulanacak.