Yarım kalanları tamamlıyoruz

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Çoban ile birlikte Selimiye Mahallesi’ne gitti. Selimiye Mahallesi’nde inşaatı yarım kalan ve belediye tarafından yapımı devam eden cemiyet binasında inceleme yaptı.

Başkan Kafaoğlu kırsal mahallelerin hepsinde bu tür binaların yapılacağını varsa da tamir ve onarım yapılarak hizmete sokulacağını kaydetti.

“OLMAYAN MAHALLELERDE DE OLACAK”

Başkan Kafaoğlu “Kırsal mahallelerimize verdiğimiz sözler içerisinde çocuk parkı, parke taşı ve cemiyet, hayır, düğün ve derneklerini yapacakları binaların yapım ve onarımı vardı.Bu bina daha önce vardı ama eksiklerini belediye olarak biz tamamlıyoruz.  Çevre düzenlemesi ile birlikte bu bina yaz ayında hizmete girecek. Bu tür binalardan değişik ebatlarda olmayan kırsal mahallelere de yapacağız” dedi.

“BAŞKANIMIZ ELİMİZDEN TUTTU”

Selimiye Mahallesi Muhtarı Hasan Dündar da “Başkanımız elimizden tuttu; yarım kalan inşaatımız onun sayesinde tamamlanıyor. Etrafına da güzel bir park yapacağız. Başkanımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Selimiye Mahallemizin çok önemli bir ihtiyacı karşılanmış oldu” diye konuştu.