Şampiyona Cumhuriyet altını

Başkan Kafaoğlu Altıeylül’ün ismini gururla Avrupa’da taşıyan ve yükselten İrem Korkmaz’ı tebrik ederek, Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Polonya’da 26 ülkeden 449 sporcunun katılımı ile düzenlenen Judo Ümitler Avrupa Kupasında yarışan Milli Takım sporcusu ve Altıeylül Belediyespor Kulübü Sporcusu İrem Korkmaz 52 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa Kupası’nda şampiyon olmuştu. İrem Korkmaz Başkan Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti. Altıeylül Belediyespor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Kafaoğlu İrem Korkmaz’dan daha nice başarılar beklediklerini ifade ederek, kendisini kutladı ve Cumhuriyet altını hediye etti.

“İREM KIZIMIZDAN DAHA

NİCE BAŞARILAR BEKLİYORUZ”

Kafaoğlu genç judocunun Altıeylül Belediyesi’nin ismini şampiyonalarda duyurduğunu kaydederek Altıeylül Belediyespor Kulübü sporcusunun başarılı olması ve altın madalya alması bizi sevindirdi. Spor mutlaka önemli; spor artık ülkelerin ve ilçelerin tanıtımına katkı sağlıyor. Altıeylül olarak yeni bir ilçeyiz. Spor belediyenin tanıtımı açısından faydalı oluyor. Bizde spora maddi ve manevi destek oluyoruz. Gençlerimizin başarılı olmasını istiyoruz. Gençlerimizin eğitim-öğretimini sürdürürken kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını istiyoruz. İrem kızımızdan daha nice başarılar bekliyoruz. Kendisinden ümitliyiz” dedi.

“HEDEF BULGARİSTAN”

İrem Korkmaz da Türkiye’yi temsil etmek çok güzel ve gurur verici bir şey. Birinci olunca da aynı duyguyu yaşadım. Önümde Avrupa Şampiyonası var; 15 gün Trabzon’da kampa gireceğim ve daha sonra Bulgaristan’daki Avrupa Şampiyona’sında şampiyon olmak istiyorum” diye konuştu.