Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
Bayraktepe'de Türk Bayrağı dalgalanıyor

Altıeylül Belediyesi Yıldız Mahallesi’nin zirvesine dev Türk bayrağı dikti. Bayrak Tepe’de dalgalanan şanlı bayrağımızın gölgesinde Başkan Kafaoğlu ve mahalle sakinleri Çarşamba günü saat 12.00 de piknik yapacak.

Altıeylül ilçesinin en yüksek tepesine Türk bayrağı dikildi. Yıldız Mahallesi’nde Bayrak Tepe adı verilen parka  36 metre yüksekliğinde paslanmaz çelikten 54 m2 ebadında Türk bayrağı dikildi. Altıeylül ilçesinde şanlı bayrağımız dalgalanıyor. Parkın çevresi yeşil alan ile güzelleşirken, çiçeklerle de Türk Bayrağı figürü görüntüsü dikkat çekiyor. Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Eray ve Zeki Çabuk ile birlikte Yıldız Bayrak Tepe Parkını ziyaret etti; park tam not aldı. Yıldız Mahallesi’nde Yıldız Bayrak Tepe Parkı’nın tamamlandığını ve Çarşamba günü mahalle sakinleri ile birlikte Bayrak Tepe’de buluşarak piknik yapacaklarını söyledi.

Başkan Zekai Kafaoğlu Yıldız Mahallesi’nin zirvesine Türk bayrağı diktiklerini ve bu alanı çok güzel bir parka kavuşturarak mahalle sakinlerinin kullanımına açtıklarını ifade etti. Başkan Kafaoğlu kötü bir görünümden çok güzel bir eser meydana getirdiklerini belirten Başkan Kafaoğlu, bundan sonra mahalle sakinleri ile bu parkta bir araya geleceklerini kaydetti.

Yıldız Mahallesi Muhtarı Faiz Kayacan da Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ederek, “Burada böyle bir eser olacağını tahmin etmiyorduk. Biz istediğimizde, Başkan Kafaoğlu hiç tereddüt etmeden hemen işlerin yapımına başlıyor. Bayrak Tepe dediğimiz alan bir hafta içerisinde bitti.  Mahalle sakinleri ve Belediye Başkanımız Kafaoğlu ile birlikte parkta piknik yapacağız. Parka dev bir bayrak direği dikildi ve yerde de çiçeklerden bayrak yapıldı. Bütün mahalle sakinleri yapılan işten çok memnun kaldı” dedi.