Protokol Aslıhantepecik'teydi

Altıeylül İlçesi Aslıhantepecik Mahallesi’nde mahalle hayrı düzenlendi; ayrıca yeni yapılan camide dualar okundu. Vali Mustafa Yaman, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Çoban, Mesut Eray, Zeki Çabuk ve belediye meclis üyeleri ile Aslıhantepecik Mahallesi sakinleri yeni yapılan camide Kuran-ı Kerim, mevlüd-i şerif ve dualar okudu. Protokol üyeleri camiyi gezdikten sonra mahalle sakinlerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen hayra katıldılar.

Başkan Kafaoğlu “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah ülkemize huzur ve barış versin, caminizde güzel ibadetler yapmayı nasip etsin. Allah hayrınız kabul olsun” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu ayrıca Kuyualan Mahallesi’ndeki hayıra da katılarak burada vatandaşlarla bir araya geldi. Kafaoğlu hayırda vatandaşlarla birlikte keşkek dövdü.