Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
Plevne Mahallemizde Toplu Açılış yaptık

Altıeylül Belediyesi Toplu Açılış Töreni Plevne Mahallesi Aile ve Spor Parkı’nda yapıldı

Açılışa, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir MilletVekili Tülay Babuşçu, Altıyelül Kaymakamı Bayram Gale,  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,  Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş ve il, ilçe teşkilatları, AK Parti Milletvekili adayları, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Plevne Aile ve Spor Parkı açılışında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Aile ve Spor Parkı, İsmail Akçay Parkı, Dinkçiler Pazar Yeri, Çiğdem Park, Plevne semt spor sahası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Kafaoğlu “Belediyecilik sadece alt yapı üst yapı demek değil. Kırsal mahallelerimizdeki yol ve parke taşı hizmetlerimizin yanı sıra, merkez mahallelerimizde de iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz. Bunların yanında Hacı Hüseyin, Yunus Emre, Süleymaniye, Kampüs, Şoför Evleri ve Aslıhan Tepecik camilerini de ışıklandırdık. Ayrıca kırsal mahallelerimizin tamamına çocuk oyun gurupları kuruldu. Kırsalda yaşayan çocuklarımız da şehir merkezimizdeki çocuklarımızla aynı imkâna sahip oldular. En baştan söylediğimiz gibi, efendi olmaya değil, sizlere hizmetkâr olmaya geldik. Bu parkımız ile birlikte, tüm bu hizmetlerimizin vatandaşlarımıza ve Altıeylül ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BALIKESİR BÜYÜK PROJELERE HAZIR OLSUN

Törende konuşan Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Uğur Balıkesir büyük şehir oldu, büyük projelere hazır olsun derken “Şehrimizin önemli kavşak noktalarındaki trafik sorunlarını çözüyoruz. Bunun ilk temelimizi 27 Mayıs sabahı atıyoruz. Emniyet, Otel Basri gibi kavşaklardaki dal-çıkların inşaasına başlıyoruz. İnşallah trafik sorununu hızlı bir şeklide temelden halletmiş olacağız. Altıeylül Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu ve ekiplerine bu güzel hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

YEREL YÖNETİMLERİMİZ GÜZEL ÇALIŞIYOR

Plevne Aile ve Spor Parkı açılışında yerel yönetimlerin çalışmalarından oldukça memnun olduğunu belirten Balıkesir Valisi Mustafa Yaman “Yerel yönetimlerimiz de Merkezi Hükümet gibi bulundukları şehirleri hızla imar ediyorlar. İlimizde de Büyükşehir, Altıeylül ve Karesi ilçe belediyeleri yaptıkları başarılı çalışmalarla şehrimizi hızla güzelleştiriyorlar. Bu güzel hizmetlerden dolayı tüm belediyelerimize, çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından dualarla açılan Plevne Aile ve Spor Parkında vatandaşlara lokma ikram edilirken, katılımcılar parkı gezdi.